VSP

Te gast bij Oldstars Walking Football

Vrijdagavond 22 november was het dan zo ver, FC Dordt tegen Telstar Old Stars. Het waren ook Stars, FC was heer en meester tegen Telstar. Een leuke boeiende wedstrijd. Er werd door FC zeker in de eerste helft tactisch en technisch goed gevoetbald wat ook resulteerde in de nodige doelpunten.Na afloop van de wedstrijd stond er een heerlijk buffet voor de mannen klaar.Beide teams hebben daarna nog de wedstrijd FC Dordrecht-Telstar gekeken vanuit de business club.Het was een prachtige avond waarbij sport en de verbinding centraal stond.Organisator van deze avond is Jordy Valkenstijn, manager MVO van FC Dordrecht.Jordy is één van de mede oprichters, in samenwerking met de Gemeente Dordrecht en het Nationaal Ouderenfonds van het Oldstars Walking Football in Dordrecht.Wij zijn er enorm trots op, dat Jordy zich hier zo voor inzet.Een geweldig initiatief!Dank dat wij aanwezig mochten zijn.Bernadette en Margret