VSP

Problemen bij afsluiting N3. Wij maken ons zorgen.

Door de werkzaamheden aan de N3 afgelopen weekend, ontstonden er veel opstoppingen in de rest van Dordrecht. Leo Stolk van de VSP zag hoe ernstig de situatie was. Hij met zijn partij maken zich zorgen over het feit dat er volgend jaar 1,5 jaar aan de Randweg wordt gewerkt.Vanaf de Baanhoekweg tot de Noordendijk stond er gedurende de hele dag een file waar het 25 minuten duurde om van A naar B te komen. Op hetzelfde moment kwamen er twee ambulances die er maar moeilijk door konden.

Niet alleen voor de hulpdiensten wordt het een probleem, maar de VSP vraagt zich ook af hoe het met het openbaar vervoer zit. Het kan toch niet dat een bus standaard 25 minuten te laat is. Daarom vraagt de VSP aan het college om met een oplossing te komen voor de komende werkzaamheden aan de Randweg. Want zoals het nu ging moet voorkomen worden.Bekijk ook de reactie van Leo Stolk op RTV Dordrecht: https://youtu.be/MU7rFPE_Jv8