© 2017  LAstart

Ik stel me heel graag aan u voor.  Mijn naam is Youri Vroon, ik ben 37 jaar en woon in de wijk Reeland.

 

4 jaar geleden ben ik bij de VSP gekomen. In deze 4 jaar ben ik commissielid geweest voor de het fysieke domein. Dit was voor mij onbekend terrein maar heb hierdoor de afgelopen jaren veel geleerd over dit domein, omdat ik veel in contact ben gekomen met bewoners, ondernemers en bedrijven in Dordrecht en de Drechtsteden.

 

Omdat ik nog niet klaar ben met de politiek en mij in wil zetten voor de VSP heb ik mij voor de komende verkiezingen weer verkiesbaar gesteld. Want de ouderen mogen we in de Dordtse samenleving niet vergeten, zeker bij een sterke vergrijzing die eraan komt.

De VSP wil ook de verbinding zoeken met de jongeren in de Dordtse samenleving dit is een goede ontwikkeling want er moet een verbinding gemaakt worden tussen ouderen en jongeren in deze tijd.

 

Mocht ik weer herkozen worden zal ik mij in gaan zetten op het fysieke domein en dan specifiek kijkend naar de Dordtse ouderen. Er komen bouwprojecten aan die kansen bieden voor levensloopbestendige woningen maar ook om Dordrecht een aantrekkelijk stad te worden voor wonen en werken en dat de leefomgeving verbeterd.

 

U kunt mij vinden op plaats 3 van de lijst. Als ik op uw steun kan rekenen kunt u die zeker ook van mij verwachten.