© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

De Jannie Bozuwa halte is een feit geworden

22-Jul-2019

 

 

 

Gisteren onthulde wethouder Rik van der Linden en mevr. Jannie Bozuwa in het bijzijn van De VSP en D66, een overdekte opstapplaats bij de Essenhof ‘De Jannie Bozuwa halte’. Een mooie blijk van erkenning voor mevrouw Bozuwa die zich al jaren inzet voor een reguliere bushalte bij ‘De Essenhof’. Een reguliere bushalte is het nog niet, maar het is wel een stap in de goede richting. Mevrouw Bozuwa gaf direct aan dat zij zich zal blijven inzetten voor een reguliere bushalte. Margret Stolk(VSP) en Kevin Noels (D66) gaven aan dat zij mevrouw Bozuwa hierbij zullen blijven steunen!

Foto's Thymen Stolk 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter