© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

"In de nieuwe Dordtse Biesbosch is ook voldoende ruimte voor loslopende honden"

21-Feb-2019

 

 

Daar waar geen regels gelden, geldt veelal het recht van de sterkste en dat leidt vaak tot ongewilde taferelen. Dus is het wenselijk dat in gebieden waar een ieder kan recreëren regels worden gesteld teneinde zaken niet uit de hand te laten lopen. Middels uitgebreide inspraakrondes en uiteenzettingen van vele belanghebbenden hebben we kennis kunnen nemen van wat men vindt van de voorgestelde regelingen met name het quotum losloopgebieden voor honden. En hieruit is gebleken, dat de belangen flink botsen en er veelal weinig begrip is voor elkaars ingebrachte argumenten. En dat is wat ons betreft de onderstreping van wat ik in mijn opening al stelde, dat zul je dus moeten reglementeren om het niet uit de hand te laten lopen. En dan is het dus ook een gegeven dat niet iedereen daarmede tevreden gesteld kan worden. We willen blijven zoeken naar een voor een ieder acceptabele oplossing zowel voor bewoners, manege en pensionhouders als hondebezitters.
De VSP heeft daarom de motie "In de Nieuwe Dordtse Biesbosch is er ook voldoende ruimte voor loslopende honden" mede ingediend.
De motie is met grote meerderheid aangenomen.

Jack Wisker 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter