© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Jannie Bozuwa genomineerd voor Dordtenaar van het jaar!

20-Dec-2018

Jannie Bozuwa wie kent haar niet?

 

Het is allemaal begonnen toen Jannie met een vrouw sprak, die bij de bushalte stond te wachten en vertelde,  dat zij het graf van haar zoon niet meer kon bezoeken. Zij gaf aan,  dat dit niet meer kon vanwege het gebrekkige openbaar vervoer. Het raakte Jannie, en zij besloot er direct iets aan te doen. Zij kaartte de kwestie aan bij iedereen waarvan zij dacht hierop invloed uit te kunnen oefenen. De kwestie besprak zij met de wethouder en gemeenteraadsleden. In 2015  heeft zij een burgerinitiatief ingediend voor een bus bij de Essenhof, en haalde hiermee 600 handtekeningen op. Inmiddels is zij  ‘het gezicht’ van de strijd voor de bushalte bij de Essenhof. En niet zonder succes.

Jannie Bozuwa is één van de genomineerden voor Dordtenaar van het jaar!

De VSP feliciteert Jannie met deze nominatie en wenst haar heel veel succes in de race om Dordtenaar van het jaar te worden.
 

Foto Wim van der Pol

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter