© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Motie wij willen buslijn 2 langs de Essenhof (unaniem aangenomen)

19-Dec-2018

 

 

 

 Woordvoering over een bus bij de Essenhof.


Wat is er toch met de Essenhof, dat er geen bus naar toe wil ? Openbaarvervoer is bedoeld om burgers van hun huis naar hun bestemming te brengen en ook weer terug. Belangrijke bestemmingen zijn scholen, winkelcentra, NS stations, ziekenhuizen e.d. Begraafplaatsen horen ook in het rijtje thuis om met openbaar vervoer te kunnen bereiken. En dit gewoon met de reguliere bussen, die gebruikt worden bij het openbaarvervoer. Geen vooroorlogse oplossingen met golfkarretjes, maar gewoon op continue basis met een lijnbus.

Het is mij niet duidelijk de wethouder dit niet kan regelen of niet wil regelen? En op deze vraag wil ik echt een duidelijk antwoord hebben.
Wij zijn hier al vanaf 2015 mee bezig; er zijn in de raad moties over goedgekeurd en het wordt publiekelijk pijnlijk voor de wethouder, dat hij nog niet eens een lijnbus anders kan laten rijden! Ik wil een duidelijk antwoord op ons verzoek. Geen lapmiddelen, maar een goede oplossing.
Wij willen dan ook dat de wethouder met Q-Buzz om de tafel gaat zitten om deze busverbinding te regelen.
Wij zullen dan ook een motie indienen om lijn 2 te gaan onderzoeken. De infra ligt er nog bushokje zoals beloofd erbij. Het zou nog mooier zijn als ook Vreedonk en de Prinsenmarij ook onderzocht wordt. Voila case closed.

Motie is unaniem aangenomen in de gemeenteraad van 18 december 2018.
Margret Stolk

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter