© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Wij maken ons hard voor meer diverse en sociale bouw in Amstelwijck

2-Dec-2018

 

Gisteren waren Bernadette Striebeck en Margret Stolk bij Studio de Witt over woningbouw Amstelwijck.
Vanuit de VSP werd er vooral gepleit om meer divers te bouwen en zeker ook sociale woningbouw. De verenigingen die nu er zitten zoals Tennisvereniging Thialff, Goed Af en VVE Amstelwijck moeten wat ons betreft een plek krijgen in deze wijk. Wij vinden het belangrijk, dat er sport in een wijk is, het is gezond voor lichaam en geest en sport verbind.
Ook willen wij kleine schalige woonvoorzieningen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Denk ook bijvoorbeeld aan een gezondheidscentrum in een wijk. Alles heeft een maatschappelijke functie. Zorg dicht bij huis waarbij het belangrijk is dat er ook levensloopbestendige woningen worden gebouwd. We zullen nieuwe wijken goed moeten faciliteren om een wijk leefbaar te houden. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter