© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Antwoorden op onze vragen mbt kentekenparkeren

22-Nov-2018

 

Hieronder de antwoorden die wij hebben ontvangen op onze vragen over het nieuwe kentekenparkeren. Wij hebben het college gevraagd waarom de parkeermeters in de avond niet verlicht zijn? Hierover hebben wij veel klachten ontvangen.

Naar aanleiding van uw onderstaande e-mail informeer ik u als volgt.

Om kentekenparkeren mogelijk te maken zijn 145 bestaande parkeerautomaten omgebouwd, 45 automaten verwijderd en 13 automaten verplaatst.
De automaten zijn duurzaam en werken op een accu, geladen door zonne-energie. In het verleden zijn de automaten zoveel mogelijk in de nabijheid van een lichtmast geplaatst. Een verlicht bedieningspaneel is helaas niet mogelijk en heeft eerder geen noemenswaardige problemen of meldingen opgeleverd.

De recent verplaatste automaat op het Kromhout is in eerste instantie niet in de nabijheid van een lichtmast herplaatst. Hierover hebben we een wijklijnmelding ontvangen en daarom is de automaat verplaatst naar een andere locatie in de nabijheid van een lichtmast. Op het parkeerterrein Weeskinderendijk wordt nog een extra lichtmast bij de parkeerautomaten geplaatst.

Over het bedienen van de automaten in het donker zijn door ons enkele meldingen ontvangen. Ondanks dat we denken dat het vooral een stukje gewenning is (je moet nu meer handelingen verrichten op het bedieningspaneel dan voorheen) zullen we een proef starten met een wit luminicerend 'glow in the dark' bedieningspaneel. Ervan uitgaande dat de proef slaagt zullen we de automaten die niet in de directe nabijheid van een lichtmast staan, maar wellicht alle automaten, voorzien van dit witte bedieningspaneel.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter