© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

't zijn de de kleine dingen die het doen

10-Aug-2018

DORDRECHT – We kijken naar een punt en veel te weinig om ons heen.” Een stukje tekst uit een liedje van Sakia en Serge als basis voor een feestje bij het Ontmoetingscentrum van Stichting Het Parkhuis in Dubbeldam. Vrijdagochtend werd samen met vertegenwoordigers uit de Dordtse gemeenteraad Margret stolk van de VSP en Irene Koene Gewoon Dordt, Het Parkhuis en De Gravenhorst, even stilstaan bij de kleine dingen van het leven. ( Foto’s : Thymen Stolk )

Tijdens hun dagelijkse wandeling naar het park is het voor de bezoekers van het centrum een hele heisa om er te komen. Stoepjes op en af, hoge verkeersdrempels, en geen oversteekplaats in de buurt. Een veilige oversteekplaats zoals een zebrapad voor de deur of lagere drempels zouden fantastisch zijn. Een extra bankje in het Park om even uit te rusten. Zaken die eigenlijk niet ter discussie zouden moeten staan, beïnvloeden soms letterlijk het welzijn en de zelfredzaamheid. Uiteindelijk is er altijd een oplossing en die mag je dan vieren met koffie en gebak.
En dat gebeurde dan ook. Samen met de vertegenwoordigers uit de raad de taart aansnijden. Noem het maar een klein ding.

 

 

 

 

 

bron Dordt Centraal

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter