© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

We zijn het zat! Handtekeningenactie zeer gevaarlijke Merwedestraat na het zoveelste ongeluk!

3-Aug-2018

 

DORDRECHT – Een groepje buurtbewoners van de Staart zijn gisterenavond een handtekeningenactie gestart om bij de gemeente het grote probleem van de Merwedestraat aan te kaarten. Na het zoveelste ernstige ongeluk van afgelopen dinsdagavond waarbij een achttienjarige automobilist een tweeënzeventig jarige man aanreed was de maat vol voor sommige buurtbewoners. Zo ook voor Alexandra Murray ( Hoofdfoto ) zei besloot samen met Gaitrie om actie te gaan voeren. Vanwege de vakantie van de raadsleden werden de handtekeningen vanmiddag in het stadskantoor overhandigd aan commissielid leo Stolk van de Verenigde Senioren Partij Dordrecht. Stolk zal de handtekeningen op een later tijdstip aan wethouder Rik vd Linden overhandigen. De VSP, VVD en de SP willen na de vakantie in gesprek gaan met Alexandra en de andere buurtbewoners. ( Foto : Thymen Stolk ) . 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter