© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Onze mening over problemen bij het Energiehuis

21-Jun-2018

Onze woordvoering over het Energiehuis in de gemeenteraad van 20 juni 2018.

Voorzitter
Wij zijn hier vandaag bijeen, door de stemgerechtigde inwoners van Dordrecht gekozen en daarmee hebben wij de verantwoordelijkheid op ons genomen om te waken over de kassa van de gemeente Dordrecht. Simpel gezegd kijken wij wat er in komt en wat we er weer uithalen.
Ons wordt nu gevraagd om een aanzienlijk bedrag uit de kassa te halen om de klimaatvoorziening van het Energiehuis aan te passen c.q. te verbeteren.
En dan is natuurlijk de vraag voorzitter WAAROM?
Zijn er bij de aanleg nog niet zo heel lang geleden fouten gemaakt, is er wellicht destijds een verkeerde capaciteitsberekening gemaakt, zijn er konstruktiefouten aangetoond?
Met andere woorden voorzitter, is er wellicht nog iets te verhalen op de bouwer als blijkt dat dat het geval is en is dit ook onderzocht?
Natuurlijk mag je van een Energiehuis verwachten dat er voldoende Energie en capaciteit is om de klimaatbeheeersing naar behoren te regelen, dat vinden wij ook.
Maar tevens zijn wij van mening dat dient te worden onderzocht of de rekening voor deze aanpassing wel moet worden neergelegd bij de Dordtse burger.
Wij zijn om bovengenoemde redenen dan ook van mening dat we pas een gefundeerd oordeel kunnen vellen over de toekenning van deze kredietaanvraag als via gedegen onderzoek is aangetoond dat er geen mogelijkheid is om deze kosten te verhalen op derden.

Jack Wisker

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter