© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Margret Stolk tevreden met uitslag Gemeenteraadsverkiezingen.

22-Mar-2018

 

Ik kijk terug op een hele mooie campagne. Deze zeer intensieve tijd heb ik de steun gekregen van een superteam van onze partij. We hebben heel veel gesprekken gevoerd in de wijken. Via deze weg wil ik alle Dordtenaren bedanken die op ons hebben gestemd en ons het vertrouwen hebben gegeven om via ons hun stem te laten horen in de Gemeenteraad.
De uitslag, waarin we opnieuw twee zetels hebben gekregen, stemt ons tevreden. Waarom? De opkomst was minder als in 2014 maar het aantal stemmen steeg. Daar zijn we heel erg blij mee. Ik zal, samen met Jack Wisker, plaatsnemen in de Gemeenteraad. Wie er voor onze partij in de commissies zitting nemen wordt dit weekend  bekend gemaakt. We gaan de Dordtenaren die op ons gestemd hebben vertegenwoordigen en onze stem laten horen in de aankomende 4 jaar.
Wij feliciteren ook alle partijen die hebben gewonnen. We hopen op een goede samenwerking en hebben alle vertrouwen in de toekomst van onze prachtige stad en zijn bewoners.
Ik doe ook een oproep aan alle bewoners van Dordrecht die tegen iets aanlopen waar wij als VSP iets voor kunnen betekenen om dat via onze website http://www.vsp-dordrecht.nl te melden. Dan zullen wij dit direct oppakken.

Natuurlijk wil ik ook al onze kandidaten die zich hebben ingezet tijdens de campagne bedanken voor hun inzet. We gaan er de komende vier jaar hard tegenaan!Margret Stolk

 

 

 


 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter