© 2017  LAstart

Uitgelichte berichten

Vragen gesteld over financiering nieuwbouw vv Dubbeldam, Movado en TTV Dordrecht

8-Mar-2018

 

                                                                        Dordrecht, 9 maart 2018

                                                                                                       

Vragen betreffende de problemen betreffende de financiering van de Nieuwbouw van Voetbalvereniging Dubbeldam, Movado en TTVD.

 

Geachte wethouder Reynvaan,

De VSP heeft kennis genomen van de problemen betreffende de financiering van de nieuwbouw van een clubgebouw voor voetbalvereniging Dubbeldam, tafeltennisvereniging Dordrecht en korfbalvereniging Movado.
 

Naar wij hebben begrepen kunnen wij hierover komende week een raadsinformatiebrief verwachten. Graag willen wij vast onze vragen voorleggen die wij willen stellen naar aanleiding van de nu ontstane situatie.

In de wetenschap dat tafeltennisvereniging Dordrecht en korfbalvereniging Movado gedwongen worden hun huidige locatie inclusief clubgebouw te verlaten, vraagt de VSP aan het college het volgende:

1. Welke rol denkt het college te kunnen spelen in het vinden van een oplossing voor de financiële problemen waarmee de drie genoemde verenigingen ongewild te maken hebben bij de realisatie van een gemeenschappelijk clubgebouw inclusief accommodatie?

 

2. Wat betekenen de geschetste problemen voor de realisatie van de sportparkenvisie zoals die door de gemeenteraad is geaccordeerd?

 

3. Welke maatregelen denkt het college te nemen om de drie genoemde verenigingen zo spoedig mogelijk naar wens en behoren te huisvesten, zowel qua clubgebouw als qua accommodatie?

 

4. Op welke termijn moeten de sportparken Corridor en Patersweg definitief gesloten worden voor gebruik door de daar gevestigde sportverenigingen?

 

5. Is het college het met de VSP eens dat de uitvoering van hervestigingsplannen van diverse sportverenigingen op basis van de sportparkenvisie veel te lang duurt en dat dit de betreffende sportverenigingen ernstig schaadt?

 

6 Hoe verhouden de kosten van de hervestiging zich tot de besparingen die het verdwijnen van de sportparken Corridor en Patersweg gaan opleveren?

 

7. Is het college van mening dat de ambtelijke ondersteuning door de gemeente van de genoemde sportverenigingen in hun traject om te komen tot een hervestiging naar behoren en voldoende is en kan het college aangeven hoe deze ondersteuning verloopt?

 

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Margret Stolk,

Namens de VSP Dordrecht

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 22, 2019

November 15, 2019

November 15, 2019

November 13, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook
  • Twitter