© 2017  LAstart

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Jack Wisker. Ik ben 64 jaar en werkzaam als meterkastmonteur. Ik plaats slimme gas- en elektriciteitsmeters bij particulieren. Daarvoor ben ik 12 jaar boekhouder geweest en heb 8 jaar een rijwiel en bromfietszaak gehad.
 

Dordrecht is een unieke stad met zijn middeleeuwse binnenschil. Onze stad is rijk aan gebouwen en panden die nog altijd de koopmansgeest en grandeur van weleer uitstralen. Neem nu Het Hof van Nederland. Ik noem het liever het Dordrechtse Hof, waar de basis werd gelegd voor het Nederland van nu. Daarnaast is er een scala aan musea en aansprekende evenementen waar vele bezoekers van binnen en buiten onze stadsgrenzen naar toe trekken. Het erfgoed zal blijven bestaan maar helaas gaat het met de evenementen onder druk van bezuinigingen niet de goede kant op.
Dordrecht mocht zich in 2012 kronen tot evenementenstad van het jaar. Dat zette Dordrecht stevig op de kaart en bracht vele bezoekers naar onze stad. Dat is goed voor de Dordtse winkeliers en de horeca. Deze impulsen zijn blijvend nodig om het bruisende karakter van onze geweldige stad in stand te houden. Dordt in stoom, Big Rivers en de diverse markten dienen voort te blijven bestaan in het belang van ons allemaal. Ik ga mezelf blijvend inzetten om deze publiekstrekkers voor Dordrecht te behouden.