© 2017  LAstart

Wie is Jole Kraaijo ? Voor wie mij niet kent zal ik in het kort even wat over mijzelf vertellen. Ik ben 58 jaar, een trotse, maar kritische Dordtenaar!

Werkzaam als parttimer in de zakelijke dienstverlening, als vrijwilliger journalist en fotograaf bij een wijkkrant en daarnaast nog mantelzorger. 

Omdat ik niet aan de kant wil blijven staan, maar echt iets wezenlijks wil betekenen voor Dordrecht en zijn inwoners heb ik mijzelf voor de VSP beschikbaar gesteld als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Vol energie en ambitie wil ik daar mijn bijdrage aan leveren.

 

Voor mij is de VSP dé partij van de toekomst, want in 2019 zal meer dan de helft van de bevolking 50 jaar of ouder zijn! Daarom is het goed dat er een partij is die de belangen behartigt voor deze snelgroeiende groep en zich inzet voor ouderen en 45-plussers, maar óók voor jongeren en sociaal zwakkeren. Wat mij vooral aantrekt in een partij als de VSP is dat het een lokale partij is, die oog heeft voor wat er speelt en leeft in onze stad en het belangrijk vindt dat Dordrecht een fijne en aantrekkelijke stad blijft. Tegengaan van leegstand en verkrotting van winkelpanden in de binnenstad is één van de vele speerpunten waar de VSP grote waarde aan hecht. Dat vind ik belangrijk, want Dordrecht moet een bruisende en levendige stad worden en blijven. Vooral daar wil ik mij met honderdvijftig procent voor in gaan zetten!