VSP

On tour bij SSW

De VSP vandaag On Tour bij vv S.S.W.

Vandaag bezocht onze fractie voetbalvereniging S.S.W.
S.S.W. is een amateur voetbalclub in de wijk Wielwijk. De club werd opgericht in 1919. Het eerste elftal speelt in de vierde klasse. Zij wonnen vandaag met 4-3 van vv SVS 65.⚽️✅️
Trainer van dit elftal is Dennis van der Gijp die tevens een stichting heeft genaamd SPORTcode die jonge voetbaltalenten opleidt.

S.S.W. speelt op Sportpark Zeehavenlaan in de Dordtse wijk. De club heeft een bijzonder mooi gelegen sportcomplex midden in de wijk en hebben hier ook een belangrijke functie. De VSP stimuleert sport in de wijk en vindt dat deze vereniging mede vanwege zijn wijkfunctie behouden moet blijven voor de wijk.

De vereniging is bezig met het opstellen van een nieuwe visie waarbij er ook breder gekeken wordt dan alleen voetbal. Denk aan buitenschoolse opvang en ontmoeten in het kader van bestrijding van eenzaamheid. Ook is de club bezig met het opknappen en verduurzamen van hun accommodatie.
Naast het voetballen organiseren de activiteitencommissie diverse activiteiten zoals o.a. kaartenavonden, feestavonden etc.
S.S.W. is uniek, het is een kleine, gezellige vereniging waar iedereen elkaar kent en waar iedereen welkom is.
Kortom een vereniging om trots op te zijn.👊🏻🇦🇹
Dank aan Jan Pruymboom, Jan en Kees Hoogerwaard en Chris Raghoebarsing voor het warme ontvangst.
En natuurlijk ook dank aan Nancy Bakker.☕️🍰

Richard in ‘t Veld en Margret Stolk