VSP

Geef het Dordt

GEEF HET DORDT
De VSP heeft een bezoek gebracht aan “Geef het Dordt”. Een stichting die, onder de enthousiaste leiding van Suzan de Groot ( Suus) volledig op vrijwilligers draait. Spullen krijgen zonder kosten een 2de leven voor mensen die in armoede leven. Naast spullen voor een inboedel heeft de stichting ook 2 kanjers van vrijwilligers die er voor zorgen dat ook fietsen een 2de leven krijgen. Ton Visser (83 jaar) en Claude Hens (73 jaar) weten dit voor elkaar te krijgen.
Onlangs is een complete fietsenwerkplaats ingericht en in samenwerking met het Da Vinci college gaan 10 leerlingen er voor zorgen dat meer fietsen beschikbaar komen. Een mooie samenwerking, die een win-win-win situatie is voor de mensen die het hard nodig hebben, Geef het Dordt en #davincicollegedordrecht
Om zoveel mogelijk fietsen “rijklaar” te kunnen maken kan Geef het Dordt nog wel vrijwilligers gebruiken als stagebegeleider of die gewoon lekker willen sleutelen. Je hoeft echt geen fietsenmaker te zijn geweest (mag natuurlijk wel), maar “iets” hebben met fietsen en zin om je in te zetten als vrijwilliger is echt meer dan voldoende en geeft veel voldoening.
Info en aanmelden kan via info@geefhetdordt.nl. Voor meer informatie over Geef het Dordt zie: geefhetdordt.nl

Namens VSP – Leo Stolk en Richard in ‘t Veld