VSP

Oprichter en erelid Henk Tazelaar overleden

Met veel emotie en verdriet heeft de fractie van de VSP Dordrecht zojuist vernomen dat Henk Tazelaar in de leeftijd van 82 jaar, is overleden.
Henk is de oprichter van de VSP Dordrecht en heeft de partij vele jaren vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Dordrecht. Hij is de partij altijd trouw gebleven en heeft zich tijdens zijn pensioen altijd dienstbaar opgesteld als voorzitter, lijstduwer, opleider van nieuw talent en promotor van onze partij.
Het is voor de VSP ondenkbaar dat Henk er opeens niet meer is!
De fractie van de VSP en alle medewerkers/sters die verbonden zijn aan de partij wensen de nabestaanden van Henk, in het bijzonder zijn vrouw Geur, kinderen Harm, Astrid en Jasper, kleinkinderen en achterkleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe bij het afscheid nemen van hun geliefde echtgenoot, vader, grootvader en overgrootvader.
Henk Tazelaar was een kleurrijk man, waarvan de VSP-raadsleden en het bestuur veel hebben geleerd. Hij zal enorm worden gemist als steun en toeverlaat van de partij.
De huidige fractie van de VSP Dordrecht en haar bestuur zullen er alles aan doen om het gedachtegoed van onze oud-voorzitter te blijven uitdragen en te realiseren in Dordrecht.

Fractievoorzitter,
Margret Stolk