VSP

Vaccineren van ouderen boven de 80 jaar hoort in eigen stad te gebeuren!

De Verenigde Senioren Partij heeft klachten ontvangen dat kwetsbare ouderen van boven de 80 jaar voor de coronavaccinatie niet altijd in eigen stad terecht kunnen en verwezen worden naar locaties in Rotterdam of zelfs verder. De VSP heeft hierover in de commissievergadering van deze week flink aan de bel getrokken. Naar aanleiding van vragen van de VSP heeft de GGD intussen het probleem onderkend en aangegeven dat deze groep ouderen bij problemen rond het vaccineren in eigen stad kunnen bellen met het callcenter van de GGD Zuid-Holland Zuid (078-7708580). In overleg wordt dan naar een oplossing gezocht.

Margret Stolk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *