VSP

Doe mee: ’Stuur een kaartje naar eenzame ouderen’

Niemand zou met kerst alleen moeten zijn, zeker dit jaar niet. Een jaar waarin al zoveel van iedereen wordt gevraagd.
Laten we met kerst ook stil staan bij de mensen die getroffen zijn door het coronavirus en waar mensen hun dierbaren hebben verloren.

De VSP wil dit jaar een actie opzetten voor eenzame ouderen die nu, door een 2de coronagolf, nog harder getroffen worden door dit coronavirus.
Vindt u het leuk om hieraan mee te doen, maak dan een mooie kaart of knutsel een mooie kaart. U kunt een kerstkaart maken voor een onbekende die wel een beetje extra aandacht kan gebruiken in deze lastige tijd.
Uit een peiling die de ANBO heeft gehouden blijkt, dat 42 procent van de ouderen vanwege de coronamaatregelen verwacht met kerst alleen te zijn.
Hoe mooi zou het zijn om deze mensen een kerstkaart te sturen tijdens deze moeilijke tijden. Wij zouden het dan ook geweldig vinden om met de inwoners van Dordrecht, op de één of andere manier kerstkaarten te maken, waarbij de invulling helemaal vorm vrij is. U mag tekenen, schrijven of schilderen voor een onbekend iemand die zich eenzaam voelt.
Doet u ook met ons mee?
Stuur uw kerstkaart(en) naar de VSP, Dubbeldreef 18,
3319 BJ Dordrecht en wij zorgen ervoor dat alle kerstkaarten bij de bewoners van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties terecht komen.

De VSP Dordrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *