VSP

Rijkswaterstaat gaat opnieuw kijken naar de belijning op de N3

Vandaag in AD de Dordtenaar.

“Rijkswaterstaat gaat opnieuw kijken naar de belijning op de N3 bij Dordrecht, waar sinds een aantal maanden gewerkt wordt aan de weg. Ook de verlichting wordt aangepakt.
“Het aantal rijstroken is teruggebracht van de gebruikelijk vier naar drie en die zijn bovendien een stuk smaller. Daarvoor zijn tijdelijke gele strepen aangebracht op het wegdek, maar dat zorgt volgens Leo Stolk (Verenigde Senioren Partij) nog altijd voor verwarring.

Hij drong er daarom dinsdagavond tijdens een commissievergadering op aan dat de situatie nog eens onder de loep genomen wordt. ,,Met name in de avond, nacht en bij mist is het verschil tussen gele en witte strepen slecht te zien”, aldus Stolk.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *