VSP

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond 2023 toe

De afgelopen jaren zijn onvoorzien, zeer turbulent verlopen. Nu de coronacrisis redelijk onder controle lijkt, is er een zeer brute, gewelddadige oorlog in Europa. De gevolgen voor de rest van Europa van deze oorlog manifesteren zich door een energiecrisis, zeer hoge inflatie en economische neergang, waar iedereen mee te maken heeft.

De VSP vindt het van groot belang om steeds weer te kijken of verantwoordelijkheden in de samenleving wel eerlijk verdeeld worden en of er niemand buiten de boot valt. De coronacrisis heeft bijvoorbeeld laten zien hoe cruciaal de rol van mantelzorgers is en dat voorkomen moet worden dat zij teveel druk op hun schouders krijgen.

U kunt dan ook in 2023 weer op ons rekenen voor een eerlijk en sociaal Dordrecht.
Wij wensen u fijne, gezellige kerstdagen toe met gezin, familie en vrienden. En voor 2023 gezondheid, liefde en vrede voor ons allemaal.

Margret Stolk, namens de VSP