VSP

College geeft gunning aan Circus Royal

De VSP kreeg vanmiddag een berichtje van Antonie Teuteberg dat het wintercircus is gegund aan Circus Royal. De vergunning zal waarschijnlijk wel afgegeven worden, maar er is een bezwaartermijn van 6 weken. Pas dan is het echt definitief.

Bezoekers hadden warme herinneringen aan het wintercircus en zochten contact met de VSP om zich “hard” te maken voor een voortzetting van het Dordts Wintercircus Royal in Dordrecht. De gestelde vragen van 11 juli 2022 zijn nog niet beantwoord maar we gaan er maar vanuit dat dit een positieve invloed heeft gehad op de besluitvorming. We moesten er lang op wachten maar het is zover.

We kunnen hopelijk gaan genieten want het Dordts Wintercircus Royal, zit in het hart van vrijwel iedere Dordtenaar, net als bij de VSP!

André de Vries, commissielid VSP
Foto Thymen Stolk Fotografie