VSP

Medewerkers van HVC in het zonnetje gezet

Vandaag werden de medewerkers van HVC in het zonnetje gezet.Leo Stolk ging mee op pad met HVC Groep om afval op te halen. De VSP wil voldoende afvalbakken door de gehele stad om zwerfafval te voorkomen.De boetes op afval op straat gooien en het niet opruimen van hondenpoep dienen fors te worden verhoogd en de controles verstevigd.De VSP wil op scholen het verstrekken van informatie over het voorkomen van zwerfafval stimuleren.Het moet voor bewoners aantrekkelijker worden om als afvalinspecteur van de buurt (Dordtse Doorpakker) of door een afvalcontainer te adopteren in samenwerking met de gemeentelijke afvalverwerker de leefomgeving schoon en prettig te houden.De VSP wil het ophalen van grofvuil voor particulieren weer gratis maken.De VSP wil het aanbieden van vuil bij de milieustraten gratis houden.De VSP vindt dat het scheiden van afval dient te gebeuren bij HVC.Dank aan HVC voor hun gastvrijheid.Stem 14, 15 en 16 maart #GR2022#VSP LIJST 8Een heerlijke taart werd door Thijs van der Dussen namens de VSP overhandigd.