VSP

Margret Stolk genomineerd voor beste raadslid van Nederland

Dit is waarom Margret genomineerd is:

Margret is een bevlogen raadslid die staat voor de Dordtenaren. Zij is eerlijk en oprecht. Zij is zich er van bewust dat niet ieder mens of kind dezelfde kansen krijgt in het leven. Dat is niet voor ieder mens weggelegd, met name voor kinderen. In veel gezinnen zijn niet de middelen om kinderen volwaardig te laten meedoen aan scholing of sport. Die kinderen lopen achterstanden op die in hun verdere leven niet meer zijn in te halen. Ook de wijze waarop in de maatschappij met ouderen wordt omgegaan vraagt volgens haar meer aandacht en inzet. Met die achtergrond is zij politiek actief geworden. Zij is inmiddels al vele jaren het gezicht van de Verenigde Senioren Partij Dordrecht. Zij vindt dat de welvaart in Nederland niet automatisch leidt tot welzijn van alle inwoners van Nederland. En dat geldt ook voor de inwoners van Dordrecht. Haar motto is eerst de mens en dan het geld. Daar waar de landelijke partijen het laten liggen wil zij lokaal het verschil maken en het welzijn van de Dordtenaren verhogen, zowel op het gebied van zorg, armoede- en eenzaamheidsbestrijding als op woningbouw, onderwijs en sport. Juist dit zijn verbindende factoren die het welzijn van mensen kunnen verhogen. Zij staat voor betrouwbare en eerlijke politiek waarbij afspraak ook afspraak is.

 Zorg dat Margret de meeste stemmen krijgt. Klik op de onderstaande link en stem op haar!!!!

https://www.besteraadslid.nl/raadslid/margret-stolk