VSP

“Samen sta je sterker” met FC Dordrecht

Op donderdag 17 november presenteerde FC Dordrecht in het Kunstmin haar plannen om zichzelf een stevigere maatschappelijke positie te verwerven in de Dordtse samenleving.
Innovatiemanager Leon Vlemmings gaat bewust met HBO Drechtsteden, de sponsors, de gemeente, het MKB en andere sportverenigingen verbinding zoeken en kennis overdragen onder het motto “Samen sta je sterker.”
Verbinding, uitwisseling van kennis en nieuwe samenwerkingsvormen moeten FC Dordrecht de komende jaren een stevigere positie verschaffen wat uiteindelijk ook moet leiden tot betere prestaties op het veld.
De VSP was er natuurlijk bij en wenst FC Dordrecht alle succes.

Jack Wisker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *