VSP

Beluister de podcast met onze fractievoorzitter Margret Stolk

‘Dordrecht mag wel weer meer voor de Dordtenaren worden”Het Bewoonde Eiland – Aflevering 8 Vandaag is Margaret Stolk de wandelpartner van columnist Kees Thies Zij zit in de gemeenteraad namens de Verenigde Seniorenpartij (VSP).Kees wilde graag met haar op pad, simpelweg omdat hij vindt dat Margaret altijd vol goeie ideeën voor de stad zit.En je zou denken… seniorenpartij dus eh… het gaat louter over oudere Dordtenaren vandaag, maar niks is minder waar, want ook de jeugd komt, tijdens deze wandeling uitgebreid aan bod.Startplaats vandaag is dat prachtige punt waar drie rivierenpunt.Zo, onze @keesthies ging lekker een stukje wandelen met @MargretStolk. Een fijne wandeling langs het water, VIlla Augustus, even via Brugwachter Teus naar de Biesbosch-hal. Luister de podcast ‘Het Bewoonde Eiland’ hier:https://t.co/L5drroq04A

studioroodenburch · Het Bewoonde Eiland – Aflevering 8 – Margret Stolk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *