VSP

Hulde oorkonde voor alle medewerkers van Aafje

.

De fractie van de VSP bezocht  vandaag het kantoor van Aafje op de Brouwersdijk in Dordrecht.Aafje is een zorgorganisatie voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning, zorghotels etc.
De VSP wilde het verzorg-verpleeg en huishoudelijk personeel in het zonnetje zetten.Medewerksters van Aafje namen vol trots de Oorkonde in ontvangst.De oorkonde brengt hulde aan alle medewerk(st)ers van Aafje, die in deze tijd pal staan achter hun cliënten en patiënten, en er alles aan doen om de allerbeste zorg te kunnen blijven leveren in deze Corona tijd. En dat alles met nodige risico’s voor zichzelf.
Bij Aafje beseffen ze, dat het impact heeft als je zorg nodig hebt. Je moet anderen toelaten in je huis en je leven. Zij dagen zichzelf elke dag uit om deze invloed zo minimaal mogelijk te laten zijn.
De VSP heeft grote waardering voor de inzet van al het personeel van Aafje.We hebben heerlijke verseOliebollen meegenomen van de Dordtsche Gebakkraam aan de Bieshof.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *