VSP

Hulde oorkonde voor het personeel en vrijwilligers van Woon- en Zorgcentrum de Merwelanden.


Een medewerkster van Woon- en Zorgcentrum de Merwelanden ontving dinsdagmiddag, in het bijzijn van de bestuurder Corrie van Randwijk en de cliëntenraad, uit handen van Margret Stolk (VSP), een oorkonde.De oorkonde geeft hulde aan het personeel, artsen en vrijwilligers, die in tijden van Corona pal staan voor hun bewoners.Grote waardering voor hun inzet.De VSP nam ook heerlijke verse oliebollen mee van de Dordtsche Gebakkraam aan de Bieshof.
De Merwelanden gaat in 2021 flink uitbreiden met twee nieuwe afdelingen. De afdelingen worden op dit moment gerenoveerd en omgetoverd naar kleinschalig wonen waar de VSP een enorme voorstander van is.Naast de verbouwing worden de afdelingen ook voorzien van de nieuwste zorgtechnologie. De Merwelanden heeft de ambitie om technologie duurzaam te integreren om de zorg voor haar bewoners zo goed mogelijk uit te voeren. Regie voeren over je eigen leven zal wat de Verenigde Senioren Partij betreft een verbetering van kwaliteit leven geven. Zorg leveren blijft altijd mensenwerk. Hart voor de zorg in combinatie met de nieuwste technologieën, daar kan je alleen maar trots op zijn.
Foto’s Thymen Stolk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *