VSP

Oorkonde voor Internos Thuiszorg

Internos biedt (thuis)zorg in diverse regio’s, waaronder in Dordrecht.En dat is in Coronatijd een echte uitdaging, zowel voor het huishoudelijk personeel als voor het verzorgend/verplegend personeel.Daarom gingen Margret Stolk en Bernadette Striebeck van de Verenigde Senioren Partij(VSP) op bezoek bij Internos in het Stadswiel in Dordrecht, om te horen hoe de medewerkers van Internos er in deze moeilijke tijd alles aan doen om de allerbeste zorg en huishoudelijke ondersteuning te kunnen blijven leveren.  En om óók met name het huishoudelijk personeel deze keer een hart onder de riem te steken. Deze mensen hebben het ook zwaar in deze Corona tijd.Soms ook met de nodige risico’s voor zichzelf, en waarin de hulp aan de cliënt/patiënt voorop blijft staan.De VSP reikten een oorkonde uit, waarin hulde voor al het personeel van Internos, die in Corona tijd pal blijven staan voor hun cliënten en patiënten.De VSP heeft grote waardering voor de inzet van het huishoudelijk en verzorgend/verplegend personeel van Internos.Als attentie heeft de VSP heerlijke verse oliebollen van de Dordtse Gebakskraam meegebracht.
Margret Stolk en Bernadette Striebeck

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *