VSP

Kerstkaarten-actie

 De VSP heeft een actie opgezet om voor (eenzame)ouderen een kaartje te maken.De VSP mocht een geweldige hoeveelheid aan kaarten ontvangen.Soms zelfs met stapels kaarten tegelijk. Wij zijn dankbaar, dat zó veel mensen hun best hebben gedaan en de moeite hebben genomen om voor hun medemens een kaart te schrijven.Vandaag hebben wij de kaarten naar meerdere verzorgingstehuizen gebracht, waaronder Vreedonk en de Sterrenlanden. Ook voor de Merwelanden was er een flinke stapel kaarten beschikbaar die Erik van  Brouwershaven heeft verdeeld.In de Sterrenlanden hebben wij een oorkonde uitgereikt waarin hulde aan het personeel, artsen en vrijwilligers, die in tijden van Corona pal staan voor hun patiënten. De VSP heeft grote waardering voor hun inzet.Als extra attentie hebben wij oliebollen gegeven.
Bernadette Striebeck en Leo StolkFoto Thymen Stolk