VSP

Onze kaartenactie voor eenzame ouderen doorslaand succes!

De VSP heeft een actie opgezet om voor eenzame ouderen een kaartje te maken.Wij hebben inmiddels al zó véél kaarten ontvangen!In één woord geweldig. Er kwamen zelfs mensen het  persoonlijk afgeven of  in de bus gooien met een lief briefje erbij. Sommige met 40 kaarten of meer tegelijk.Wij zijn trots, dat mensen de moeite hebben genomen om aan onze ouderen denken.Het is een klein gebaar maar het kan mensen zo veel brengen.Wij zullen deze week bij verschillende verzorg-en verpleeghuizen de kaarten gaan bezorgen.Nogmaals dank.
Op de foto een kleine impressie. Uiteraard zijn dit niet alle kaarten omdat we ze gebundeld hebben in grote enveloppen.
De VSP Dordrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *