VSP

Wij stelden vragen over de cruiseschepen voor het terras Het Bolwerck

Gisteren heeft onze fractie schriftelijke vragen gesteld inzake Cruiseschepen die voor het terras van restaurant Het Bolwerck aan de Merwekade aanmeren. 
Onlangs lazen wij in het AD dat cruiseschepen aanmeren pal voor het terras van restaurant Het Bolwerck. Dit terras heeft een prachtig uitzicht over het 3 rivierenpunt, waardoor vele bezoekers van Dordrecht voor dit terras kiezen.Zodra een cruiseschip afmeert aan de Merwekade, loopt het terras van het Bolwerck vaak leeg, waardoor er omzetverlies ontstaat.
Wij hebben daarom de volgende vragen:
1. Klopt het, dat er een klacht hierover is ingediend door de horecaondernemer bij de Gemeente Dordrecht?Zo ja, klopt het dat er met deze klacht niets is gedaan?Zo ja, waarom kan deze klacht niet in behandeling worden genomen?
2. Klopt het dat deze schepen ook 10 meter verder zouden kunnen afmeren, zodat het uitzicht van het terras van het Bolwerck vrij blijft?
3. Bent u bereidt, om te kijken wat er gedaan zou kunnen worden om Bolwerck tegemoet tekomen zodat zij het uitzicht vanaf hun terras vrij houden?
Wij zien uw antwoorden graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,Bernadette Striebeck 
Foto website Het Bolwerck

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *